Opis

B U D I M P E Š T A

2 NOĆENJA – sa doručkom u hotelu 3*

14.02. – 17.02.2018.

autobusom iz BEOGRADA I NOVOG SADA

Cena aranžmana: 65 eur

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.Pođite sa nama u grad koji je pun iznenađenja.

Program putovanja:

  1. DanSastanak putnika u Beogradu u 23.00h Iz Beograda polazak sa parking kod sajma – ulaz kod Home centra u 23.30 časa. Polazak Iz Novog Sada u 00.45 h sa parkinga kod lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
  2. Dan – Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, … Slobodno vreme za šetnju Vaci ulicom do odlaska u hotel. Za putnike koji ne zele da ostanu u gradu Fakultativni odlazak do centra Arena plaza. Smeštaj u hotel oko 16:00 časova. U vecernjim casovima odlazak na (fakultativno) krstarenje Dunavom. Povratak u hotel. Noćenje.
  3. Dan – Doručak. U 08.30h Fakultativni izlet do Beca. Panoramski razgled Beca. Odlazak do Senbrun palate. Povratak u grad. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti. Povratak iz Beca za Budimpestu u 16.30h. U vecernjim casovima fakultativni odlazak u cardu. Povratak iz carde u 22.30 u hotel. Noćenje.
  4. Dan  –  Doručak. U 9.30 h fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu i Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma. U 18:00 h polazak za Srbiju. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Novi Sad/Beograd oko ponoci (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima).
    KRAJ PROGRAMA

Cena aranžmana: 65 eur

Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz autobusom turisticke klase (tv, dvd, klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi;
– smeštaj u hotelu  3*na bazi 2 N/D (doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj kategorizaciji;
– panoramsko razgledanje Budimpešte sa stručnim vodičem;
– usluge stručnog vodiča tokom celog puta;
– troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:

– fakultativne izlete (minimum 25 osoba OSIM ZA BEČ-30 PUTNIKA);
– međunarodno zdravstveno osiguranje 120 din. po osobi po danu;
– ostale neimenovane individualne troškove;
– ulaznice za Senbrun palatu.

Način plaćanja:

–  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu bnke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta (neophodan minimum 25 putnika osim za Beč 30 putnika):

– 15 eur – krstarenje Dunavom
– 15 eur (bez ulaznice 8 eur) – tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum
– 10 eur – izlet do Sent Andreje
– 25 eur – izlet za Beč /minimum za izlet  30 putnika/
–   5 eur – trzni centar ARENA PLAZA
– 22 eur – carda /prevoz, vecera sa  picem inacionalnim programom/

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu!

NAPOMENA:

* MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠAOrganizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrisetravel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanjesituacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedištepodešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.
Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode računa o svojim putnimispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanjevrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niprevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnikmože zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenihosiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti seorganizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

Neki od hotela sa kojima saradjujemo su BERLIN 3*. NOE 3*, … Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*. Doručak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 15 časova (retko je moguć raniji ulazak), a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro.

Hotel SENI STUDIUM  3* se nalazi na Peštanskoj strani grada, udaljen je oko 8 km od centra Budimpešte. Zahvaljujući dobroj povezanosti gradskih linija do centra grada od hotela Poluš može se stići za manje od pola sata. Najlakši način da stignete do hotela su autobuske linije 173 i 73, idete do krajnje stanice Uj palota, koja je udaljena 3 min od hotela. Gostima su na raspolaganju: 24 h recepcija, menjačnica, organizacija programa i obilaska grada, rent a car. Hotel je klimatiovan.Hotel raspolaže sa 139 soba, sve sobe u hotelu su dekorisane i prijatnog su ambijenta, poseduju kablovsku televiziju, telefonsku liniju i kupatila sa kadom ili tuš kabinom. Hotel se nalazi neposredno pored istoimenog šoping centra i 500 metara od Auija marketa, nejvećeg marketa te vrste u srednjoj Evropi. U šoping centru Poluš nalaze brojni butici i prodavnice, klizalište, multiplex bioskop, fitnes sala, igraonica i Tesco hiper market koji je otvoren 24h. Hotelski sadržaji: kuglana, bar, restoran, sauna,bazen, fitnes centar, sala za sastanke. Doručak – Švedski

*** WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinuinterneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema), Klima uređaj.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Stella Maris zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: Ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 60 PUTNIKA.
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE
5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Uz ovaj program vaze Opsti Uslovi putovanja Stella Maris toursa.

Budimpešta

BudimpeštaBudimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko Više