Paralija

Paralija

Things to do - general

U podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralia, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovališta Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Veliki broj apartmana, hotela, restorana, taverni, fudbalski teren, košarkaski teren, peščana plaža, čine ga atraktivnim I najposećenijim turističkim naseljem Solunske regije.

Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova. Mogućnost organizovanja izleta do Soluna, Atine, Halkidikija, manastira Meteora, Olimpa I tradicionalna ljubaznost domaćina učiniće Vam boravak u Paraliji nezaboravnim.
Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke.
Svakog leta na hiljade turista u Paraliju dolaze na odmor. Ovo mesto je zaista jedinstveno i oduzima dah, za sve one turiste koji dolaze prvi put i vide divno more sa jedne strane i planine sa druge strane.

Minas

Minas

Paralija
Smeštaj je apartmanskog tipa. Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, TV-a, kupatila, kom Detaljnije
Vila Ana

Vila Ana

Paralija
Smestaj je apartmanskog tipa. Apartman Ana je udaljen 40 metara od mora i nalazi se u centru Paralij Detaljnije
Vila Elite II

Vila Elite II

Paralija
Vila Elite II se nalazi na 70m od obale i smeštena je u mirnom delu Paralije. Raspolaže dvokrevetnim Detaljnije

Cenovnik

paralija

Preuzmite cenovnik za leto 2020